Eladó domain nevek és eladó weboldalak

Segítség

Szükséges-e regisztráció?

Nem. Oldalunkon nincs szükség regisztrációra. Az eladás, vétel vagy csere is ingyenes a feladomain.hu rendszerén. Az ingyenes hirdetés feladásakor fontos, hogy létezõ e-mail címet adj meg. A megadott e-mail-re érkezik az általunk kiküldött törlési kód, amivel késõbb is egyszerûen törölhetõ a hirdetés.

Hogyan adhatok el?

A Hirdetés feladása menüpont segítségével töltsd ki minél részletesebben az ûrlapot és a Feladás (zöld) gomb megnyomásával a hirdetés azonnal megjelenik a oldalunkon.

Jutalék

A csere-bere, vétel és eladás az oldalon teljesen ingyenes.

Ki felelõs az eladott termékért, az adás-vétel vagy a csere korrekt lebonyolításáért?

A feladomain.hu lehetõvé teszi az internetes adás-vételt a lehetséges vevõk és eladók, illetve bérlõ felek "egymásra találásának", ugyanakkor a cseréket és bérléseket követõen az eladott, elcserélt termékek eredetiségéért és az adás-vétel, továbbá a cserélés lebonyolításáért nem felel.

A felelõsség elsõsorban az eladót vagy bérbe adót terheli, és másodsorban a vevõt, vagy bérbe vevõt akinek felelõssége, hogy a vásárlás elõtt a lehetõségeinek megfelelõen alaposan tájékozódjon a termékrõl és meggyõzõdjön arról, hogy minden szempontból megfelelõ neki. Csere esetén a csere korrekt lebonyolításáért mindkét cserélõ felet terheli a felelõsség.